Maatschappelijke incasseren voor zorgverleners

Uw organisatie heeft een belangrijke functie in onze maatschappij, namelijk die van zorgverlener. Wij vinden net als u dat deze rol moet worden beloond. Niet alleen hoort de overheid daar in bij te dragen, maar ook degene aan wie u zorg verleent. Het risico van het niet betalen van uw declaratie is voor u echter groter geworden door de versoberde dekking van de basis- en aanvullende verzekeringen. Vaak worden niet alle behandelingen meer vergoed en gaat het om relatief lage bedragen, waarvan u zich afvraagt of het wel loont om deze bedragen ter incasso uit handen te geven.

Inmiddels mogen wij meerdere zorginstellingen tot onze opdrachtgevers rekenen. Wij werken voor ziekenhuizen, tandartsen en fysiotherapeuten. Ook ontzorgen wij u graag. U heeft recht heeft op betaling van uw declaraties. Wij hebben zeer veel ervaring in uw branche.

Zorgincasso

Wij nemen contact op met uw cliënt en verzoeken deze te betalen. Wij doen dat op een maatschappelijk betrokken manier waarbij wij moderne communicatiemiddelen inzetten. Zo weten wij zeker dat wij uw cliënt bereiken en contact krijgen om de zaak op te lossen.

Maatschappelijk incasseren

Het is voor u belangrijk de relatie met uw cliënt niet te verstoren door onze tussenkomst. Daarom communiceren wij helder en transparant en bieden wij uw cliënt perspectief om de declaratie zo eenvoudig mogelijk te voldoen. Via het klant-debiteuren portaal op onze website kan uw cliënt veel zaken online regelen. Op deze manier hebben wij de beste kans van slagen tegen zo laag mogelijke kosten.

Samenwerken?

Wij willen graag met u samenwerken! Daarom komen wij graag in contact met u om inzicht te geven in de wijze waarop wij u kunnen ontzorgen. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen. Gerechtsdeurwaarder Ron de Klerk komt dan bij u langs om kennis te maken en om met u te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.