Wij zijn De Klerk Gerechtsdeurwaarders

Onafhankelijk

De Klerk Gerechtsdeurwaarders is het nieuwe gerechtsdeurwaarderskantoor in de provincie Gelderland. Het is gevestigd in Ede. Wij zijn voor de regio tussen de A1 en A12, van Arnhem tot Utrecht de gerechtsdeurwaarder “om de hoek”. Kleinschaligheid, goede bereikbaarheid, optimale bediening van de regionale advocatuur en het MKB in combinatie met een sterke maatschappelijke betrokkenheid zijn de belangrijkste kernwaarden voor het kantoor.

Ron de Klerk

Na 24 jaar verbonden te zijn geweest aan het kantoor De Klerk Vis Niekus in Amsterdam, met een nevenvestiging in Ede, heeft Ron besloten deze grote organisatie te verlaten en door te gaan met een klein lokaal kantoor. Ron: “We werken onafhankelijk en zelfstandig. Dit maakt ons flexibel in onze werkwijze en aanpak. Bovendien houden wij de kwaliteit van onze dienstverlening hiermee helemaal in eigen hand. Binnen de regels van de wet nemen wij onze eigen beslissingen. Onze zelfstandigheid maakt dat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.”

Contactpersoon

Bij ons is niemand een nummer. Iedere opdrachtgever krijgt bij ons een vast aanspreekpunt waardoor wij pro actief kunnen reageren of juist achteraf feedback kunnen geven.

Download hier onze informatiebrochure “Incasseren met oog voor crediteur én debiteur”.

Kennismaken?

Wilt u kennis maken met Ron de Klerk, de nieuwe gerechtsdeurwaarder in de regio Ede, Barneveld en Veenendaal, neem dan vrijblijvend contact met hem op. Ron: “De koffie staat klaar! Met een team ervaren medewerkers sta ik graag voor u gereed!”