De gerechtsdeurwaarder voor de advocatuur

Voor advocaten is De Klerk Gerechtsdeurwaarders het enige gerechtsdeurwaarderskantoor in de regio tussen A1 en A12 van Arnhem tot Utrecht en daarmee uw gerechtsdeurwaarder “om de hoek.” Het kantoor is naast zijn centrale ligging, in alle opzichten goed bereikbaar. Communiceren met de gerechtsdeurwaarder zelf is voor ons vanzelfsprekend. Dit kan per e-mail, telefoon of via Whatsapp.

Wat wij voor u doen

Wij verzorgen alle ambtshandelingen snel en efficiënt voor u, zoals:
– Het betekenen van allerhande exploten
– Het tenuitvoerleggen van een vonnis
– Het nemen van conservatoire maatregelen zoals derdenbeslag, bewijsbeslag, aandelenbeslag
– Het opmaken van akten van constatering

Download hier onze brochure voor onze specifieke dienstverlening aan de advocatuur.

Landelijke dekking

In de regio tussen Utrecht en Arnhem verzorgen wij zelf de ambtshandelingen. Daarbuiten maken wij gebruik van ons netwerk streng geselecteerde collega gerechtsdeurwaarderskantoren in Nederland. Wilt u ambtshandelingen in heel Nederland laten uitvoeren dan kunnen wij dit voor u verzorgen. U heeft dan één aanleveradres en één aanspreekpunt voor al uw opdrachten in Nederland. U levert de stukken aan, wij verzorgen voor u de rest.

Opdrachten online aanbieden

U kunt uw opdrachten online aanbieden middels het formulier achter onderstaande knop. In het formulier kunt u de documenten uploaden en direct meesturen. Uw opdracht wordt uitgevoerd volgens onze algemene voorwaarden en de geldende Btag tarieven. Na ontvangst zullen wij uw opdracht bevestigen en deze zo spoedig mogelijk of direct uitvoeren. Na uitvoering van de opdracht ontvangt u automatisch een bericht dat de ambtshandeling is verricht. Zo blijft u precies op de hoogte van de voortgang.

Samenwerken

Wij willen graag met u samenwerken! Daarom komen wij graag in contact met u om inzicht te geven in de wijze waarop wij u kunnen ontzorgen. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen. Gerechtsdeurwaarder Ron de Klerk komt dan bij u langs om kennis te maken en om met u te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.