U kent De Klerk Gerechtsdeurwaarders als een actief en betrokken regionaal werkend kantoor. Vanuit onze vestiging in Ede werken wij snel en efficiënt voor bedrijven en organisaties in de regio Midden-Nederland.

1+1=3
Om u nog beter van dienst te zijn met de meest uiteenlopende vraagstukken zijn wij een samenwerking aangegaan met twee gerenommeerde collega-gerechtsdeurwaarders uit de regio.

Door de samenwerking zijn wij in staat om u nu en in de toekomst nog beter van dienst te zijn. De synergie die ontstaat kent alleen voordelen.

Sterker door samenwerken.
Onze samenwerking betekent:

Meer capaciteit
Twee kantoren zorgen voor een uitbreiding van het aantal medewerkers, waardoor zaken sneller worden opgepakt en behandeld.

Meer kennis
Twee weten meer dan één. De expertise van ons kantoor groeit en voor ingewikkelde vraagstukken is meer specifieke kennis voorhanden.

Meer locaties
Twee locaties brengt met zich mee dat wij u in een groter werkgebied van dienst kunnen zijn. Voor onze ambtshandelingen betreft dit in ieder geval het gebied vanaf de grensstreek tot aan de Randstad.

Wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen met betrekking tot onze samenwerking met AVK Gerechtsdeurwaarders in Arnhem en in onze volgende nieuwsbrief stellen wij u graag onze nieuwe partners voor.