Incasso voor ondernemers

Als hardwerkende ondernemer wilt u zich graag bezig houden met het runnen van uw bedrijf. Het is dan ook heel vervelend als u een product of dienst heeft geleverd en uw klant niet betaalt. Afgezien van ergernis kan dit ook voor u zelf financiële gevolgen hebben. U kunt immers niet beschikken over het geld dat u lange tijd kwijt bent.

MKB Incasso

Wij vinden het belangrijk dat verplichtingen worden nagekomen, maar ook dat de relatie met uw klant goed blijft. Speciaal voor MKB-ondernemers incasseren wij daarom op een respectvolle manier waarbij wij rekening houden met de menselijke maat, zonder het doel uit het oog te verliezen. Als gerechtsdeurwaarder, de incasseerder bij uitstek, kunnen wij voor ondernemers de incasso van A tot Z geheel verzorgen, dat wil zeggen vanaf het verzenden van een betalingsherinnering tot en met het tenuitvoerleggen van een vonnis.

Maatschappelijk betrokken incasseren

In het incassotraject communiceren wij helder en duidelijk en bieden wij uw klanten vele betaalmogelijkheden aan om verdere problematisering van schulden te voorkomen. Daarnaast nemen wij effectieve maatregelen om de kosten voor u en voor uw klant zoveel mogelijk te beperken. Via het klant-debiteuren portaal op onze website kan uw klant veel zaken online regelen, waardoor de kans van slagen hoog is tegen zo laag mogelijke kosten.

Uw vorderingen verdienen beter!

Wij werken door heel Nederland, maar zijn wel het enige gerechtsdeurwaarderskantoor in de regio tussen de A1 en de A12, van Utrecht tot Arnhem. Daarmee kunnen wij voor deze regio uw incassopartner zijn. Ons kantoor behoort tot de zogenaamde kleine kantoren, is laagdrempelig en heeft korte lijnen. Wij zijn daardoor flexibel en goed bereikbaar.

Samenwerken?

Wij willen graag met u samenwerken! Daarom komen wij graag in contact met u om inzicht te geven in de wijze waarop wij u kunnen ontzorgen. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen. Gerechtsdeurwaarder Ron de Klerk komt dan bij u langs om kennis te maken en om met u te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.