Gratis hulp

Heeft uw klant niet betaald? Dat is erg vervelend. U kunt nu namelijk niet over uw wel verdiende geld bezitten. Wij helpen u graag de eerste stap te zetten, helemaal gratis!

Als u al herinneringen heeft gestuurd en nog niets heeft ontvangen dient u als laatste betaalmogelijkheid een 14-dagen, ook wel WIK-brief, te sturen. Dit is de laatste herinnering (ook wel sommatie) die u naar uw klant stuurt voordat u ons als gerechtsdeurwaarder inschakelt. Dit geldt alleen voor particuliere klanten. In deze 14 dagen brief stelt u uw klant voor de laatste maal in de gelegenheid om de factuur te voldoen zonder kosten en informeert u uw klant over de bijkomende incassokosten en wettelijke rente als de factuur niet wordt betaald.

Via het onderstaande formulier kunt u gratis een 14-dagen brief op maat bij ons aanvragen. U ontvangt van ons dan een Word-document dat voldoet aan de wettelijke eisen. Als uw klant na ontvangst van deze brief dan nog niet betaald kunt u ons zonder problemen inschakelen voor de verdere incasso. Wij adviseren u de brief aangetekend te versturen, want bij het eventueel starten van een gerechtelijke procedure moet u kunnen aantonen dat de brief in ontvangst is genomen.